Wie ben ik?

Op 6 januari 1982 werd ik geboren in Geleen en ik ben opgegroeid in Sittard (Limbrichterveld). Ik woon samen met mijn vriendin, zoon van vijf en dochter van anderhalf. Ik ben opgegroeid als oudste van drie kinderen in een eenoudergezin.

Sinds maart 2018 maak ik deel uit van de gemeenteraad van Sittard-Geleen namens de PvdA. Ik ben lid van de PvdA sinds 2009 en vanaf 2011 zet ik me actief in, eerst in Nijmegen en nu in Sittard-Geleen. De partij sluit het beste aan bij mijn eigen levensloop. Ik heb met behulp van een goed sociaal stelsel een mooie ontwikkeling kunnen doormaken. Ik wil me er voor inzetten dat die mogelijkheden voor iedereen blijven bestaan. Geld en afkomst mogen niet weer opnieuw bepalend worden voor je kansen in de maatschappij. Ook heb ik van dichtbij meegemaakt hoe essentieel werk is om je zinvol te voelen.

Kort samengevat wil ik vechten voor een goed sociaal stelsel, werk dat loont en een veilige en gezonde leefomgeving. De PvdA streeft naar mijn idee naar de beste mix tussen een sociale samenleving, een duurzame leefomgeving en een florerende economie. En daarom zet ik me vanuit de PvdA graag in voor alle inwoners van Sittard-Geleen.

Korte biografie:
Tot mijn 25ste heb ik in Zuid-Limburg gewoond (Sittard, Geleen en Maastricht), gewerkt en gestudeerd. Ik heb onder andere een eigen autorijschool gerund en ben taxichauffeur geweest. Daarnaast heb ik Cultuurwetenschappen gestudeerd. Mijn studietijd heb ik in Amsterdam afgerond met een master Politicologie. Daarna ben ik in Den Haag bij de rijksoverheid aan de slag gegaan en zijn we in Nijmegen gaan samenwonen. In deze ‘noordelijkste stad van het zuiden’ ben ik actief geweest in de PvdA. Sinds 2015 wonen we weer in Sittard, de plaats waar mijn vriendin en ik zijn opgegroeid. In 2017 heb ik de rijksoverheid verlaten en ben ik aan de slag gegaan bij de Provincie Limburg.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *